A TERÜLETI ÉS TELEPÜLÉSI VÍZGAZDÁLKODÁS SZAKÉRTŐJE

A TERÜLETI ÉS TELEPÜLÉSI VÍZGAZDÁLKODÁS SZAKÉRTŐJE

A TERÜLETI ÉS TELEPÜLÉSI VÍZGAZDÁLKODÁS SZAKÉRTŐJE

A TERÜLETI ÉS TELEPÜLÉSI VÍZGAZDÁLKODÁS SZAKÉRTŐJE

Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES PARTNEREKRE VONATKOZÓAN
2018.05.25-tól hatályos Adatkezelési tájékoztató

Közműépítés

A Magyar Vakond Kft. folyamatosan fejleszti infrastruktúráját, műszaki eszközparkját, ennek köszönhetően rendelkezünk mindazokkal a mélyépítéshez szükséges gépekkel, amelyek a kifogástalan minőséget biztosítják. Termelési eszközeink folyamatos működőképességéről, szakszerű karbantartásáról saját szakembergárdánk gondoskodik. Vállalatunk számos referenciával rendelkezik a vízépítés, szennyvízcsatorna-hálózatépítés, szennyvíztisztító telep építés, ivóvízellátás fejlesztés, csapadékvíz-elvezető kiépítés, vízkár-elhárítási és vízvédelmi munkák, valamint a hulladékgazdálkodási rendszerek területén.

Kivitelezési munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink egészségvédelmére és a környezetvédelemre.

Referencia

Az ivóvízhálózat, a szennyvízgyűjtő csatornahálózat és szennyvíztisztító állomás korszerűsítése Szatmárnémetiben

A projekt során vállalatunk a szennyvízcsatorna hálózat javítását végezte el azzal a céllal, hogy a település felzárkózhasson a víztisztítás EU-s szabványához az EU 91/271/CEE irányelve szerint.

Baja történelmi városközpontjának megújulása, térségi, gazdasági és kulturális központ szerepének megerősítése

A projekt akcióterületén elsősorban az alap-infrastruktúra fejlesztése, korszerűsítése történt meg.

Tiszakécske szennyvízcsatornázás II. ütem (FIDIC Piros könyv szerint), település teljes körű szennyvíz-csatornázás kiépítése

Tiszakécske lakossága új építésű, környezetkímélőbb szennyvízcsatorna-rendszerrel lett gazdagabb, minek köszönhetően a város élhetőbbé és komfortosabbá vált.

Az ivóvízhálózat, a szennyvízgyűjtő csatornahálózat és szennyvíztisztító állomás korszerűsítése Szatmárnémetiben

A projekt során vállalatunk a szennyvízcsatorna hálózat javítását végezte el azzal a céllal, hogy a település felzárkózhasson a víztisztítás EU-s szabványához az EU 91/271/CEE irányelve szerint. További feladatunk a víztisztítás után keletkezett iszap környezetkímélő tárolása volt a 86/278/CEE EU-s irányelv szerint. A projekt során sikeresen megszüntettük a talajvíz csatornahálózatba való beszivárgását, és csökkentettük a vízveszteség okozta veszteségeket.

Baja történelmi városközpontjának megújulása, térségi, gazdasági és kulturális központ szerepének megerősítése

A projekt akcióterületén elsősorban az alap-infrastruktúra fejlesztése, korszerűsítése történt meg. Ez a gyakorlatban a Csermák tér fejlesztését, valamint a történelmi városközpont utcaburkolatának, járdáinak, közműveinek felújítását, utcabútorzat kihelyezését és a minőségi zöldfelületek kialakítását jelentette. A beruházás keretein belül megvalósult négy műemléki védettséget élvező, bérház jellegű épület külső rekonstruálása, valamint lakó-, illetve társasházak üzleti részének felújítása is.

Tiszakécske szennyvízcsatornázás II. ütem (FIDIC Piros könyv szerint), település teljes körű szennyvíz-csatornázás kiépítése

Tiszakécske lakossága új építésű, környezetkímélőbb szennyvízcsatorna-rendszerrel lett gazdagabb, minek köszönhetően a város élhetőbbé és komfortosabbá vált. A beruházás célja az volt, hogy Tiszakécske belterületi lakóterületein a szennyvízcsatorna hálózat kiépítettségének mértéke 100 százalékos legyen.

Hírek

Tendergyőzelemmel indul az év a Magyar Vakond Kft.-nél

A Magyar Vakond Kft és a Swietelsky konzorciuma nyerte a Közép-Tisza mederkezelésére kiírt (uniós forrásból megvalósuló) tendert.

Sikeres Magyarország épül: út- és vasútépítések, árvízvédelem, ivóvíz- és szennyvízberuházások

Az önrésszel együtt mintegy 2400 milliárd forint uniós támogatás nyerhető el közlekedési, környezeti és energiahatékonysági beruházásokra 2014 és 2020 között - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

EWA tavaszi napok 2015

2015 márciusában lezajlott az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) tavaszi konferenciája, amit Áder János köztársasági elnök fővédnöksége alatt, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) szervezésében, a Fővárosi Vízművek Zrt.

Elindult a Magyar Vakond honlapja!

Nagy örömünkre szolgál közölni, hogy elindult a Magyar Vakond hivatalos honlapja.

Tendergyőzelemmel indul az év a Magyar Vakond Kft.-nél

A Magyar Vakond Kft és a Swietelsky konzorciuma nyerte a Közép-Tisza mederkezelésére kiírt (uniós forrásból megvalósuló) tendert.Az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság területén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megvalósuló fejlesztést a két cég összesen 3,232 milliárd forintért vállalja. Az uniós forrásból megvalósuló projekt keretében - a Közép-Tisza árvízi biztonságának erősítésére - töltésépítést, töltésmagasítást végeznek el a Csincse bal partján és a Rima két partján, összesen 8471 folyóméter hosszan. Emellett 30 ezer négyzetméteren építenek koronaburkolatot a töltésre, rekonstruálják a négyesi gátőrtelepet és két műtárgy is épül.

Sikeres Magyarország épül: út- és vasútépítések, árvízvédelem, ivóvíz- és szennyvízberuházások

Az önrésszel együtt mintegy 2400 milliárd forint uniós támogatás nyerhető el közlekedési, környezeti és energiahatékonysági beruházásokra 2014 és 2020 között - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Az 1032 milliárd forint uniós forrást mozgósító IKOP egyebek mellett az országhatár és a megyeközpontok bekötéséhez szükséges, még hiányzó útszakaszok megépítését, a vasútvonalak villamosítását, szűk keresztmetszeteinek felszámolását, elővárosi motorvonatok és helyi buszok beszerzését, személyszállítási csomópontok és átszállási kapcsolatok kialakítását fogja támogatni. A 997 milliárd forintos uniós támogatással megvalósuló KEHOP forrásai döntően ár-, belvíz- és katasztrófavédelemre, ivóvíz- és szennyvízkezelési célok megvalósítására, a hulladékártalmatlanítás- és hasznosítás rendszereinek fejlesztésére, természetvédelmi célú beruházásokra, megújuló energiaforrások alkalmazására és épületenergetikai korszerűsítésekre fordíthatók. A 2014-2020-as időszak újdonságaként az uniós források felhasználhatóak lesznek a lakóépületek energetikai célú korszerűsítésére is. Az energiahatékonysági beruházások megrendelést biztosítanak a hazai építő- és gépiparnak, végrehajtásukkal mérséklődik a hazai energiafogyasztás, tovább csökkenek a családok rezsiterhei. A KEHOP fejlesztéseinek eredményeként továbbá Magyarország eleget tesz majd az ivóvíz és szennyvíz területen előírt uniós derogációs követelményeknek, a csaknem 1,1 millió, árvízi kockázatoknak kitett területen élő állampolgár személyi- és vagyonbiztonsága javul. A beruházások nyomán a háztartási hulladékokat elkülönítetten gyűjtők száma szintén jelentősen növekszik - közölte az NFM. Forrás: http://lakossag.szechenyi2020.hu/hirek/ sikeres_magyarorszag_epul_ut_es_vasutepitesek_ arvizvedelem_ivoviz_es_szennyvizberuhazasok

EWA tavaszi napok 2015

2015 márciusában lezajlott az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) tavaszi konferenciája, amit Áder János köztársasági elnök fővédnöksége alatt, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) szervezésében, a Fővárosi Vízművek Zrt. közreműködésével valósítottak meg. Az esemény célja az volt, hogy összegezze az elmúlt időszak eredményeit, valamint a jövő vízügyi prioritásainak tükrében megismertesse, megvitassa a települési vízgazdálkodás aktuális kérdéseit, valamint fejlesztési ajánlásokat fogalmazzon meg a következő fejlesztési ciklusra. A 2013. évi Budapesti Víz Világtalálkozó – Budapest Water Summit – következtetéseinek figyelembe vételével 2014 szeptemberében az ENSZ Közgyűlés a 2015-2030 közötti időszakra önálló vízügyi fenntartható fejlődési célkitűzést hagyott jóvá. Ebben kiemelt figyelmet kapnak a települési vízgazdálkodás kérdései, az ivóvíz biztosításától a szennyvízkezelésen át az árvízvédelemig. 2014-ben indult továbbá az EU új pénzügyi ciklusa, amely lehetőséget biztosít a 2007-2013 közötti uniós tervidőszak 10 milliárd eurót meghaladó, több ezer vízügyi projektet magában foglaló beruházási tapasztalatainak összegzésére, valamint a 2014-2020 közötti időszak fejlesztési és bővítési terveinek ismertetésére. Forrás: http://budapestwater.org/event_hu/ewa-spring-days-2015

Elindult a Magyar Vakond honlapja!

Nagy örömünkre szolgál közölni, hogy elindult a Magyar Vakond hivatalos honlapja. Fontos mérföldkőnek számít ez a cég életében, hiszen mostantól online is elérhetővé vált, amire büszkék vagyunk. Reméljük, hogy a közeljövőben egyre több sikerről fogunk tudni beszámolni Önöknek!

Elérhetőségek

Magyar Vakond Kft.
6060 Tiszakécske, Kerekdombdűlő 138.
Telefonszám: (76) 440-930, Fax: (76) 440-930
Email: kozpont@magyarvakond.hu

Sajtókapcsolat: sajto@magyarvakond.hu